About
Covered

Covered by Linda
In het kort

In 2014 is Covered by Linda ontstaan vanuit mijn persoonlijke interesse en creatieve drang om mooie dingen te maken. Als kind werd al duidelijk dat kunst, knutselen, tekenen, schilderen en mooie dingen een belangrijke rol speelden in mijn leven. Na een korte poging op de Kunstacademie, Lerarenopleiding Tekenen en Museologie ben ik na het afronden van de opleiding Human Resource Management zo'n jaar of 10 werkzaam geweest als HRM-adviseur in de zakelijke dienstverlening.

Toch miste ik de creativiteit in mijn leven en begin 2008 ben ik terecht gekomen in de grafische branche bij Colorworks. Vanuit een groeiende vraag in de markt en mijn persoonlijke wens en passie mijn eigen business op te zetten en mooie dingen te bedenken, is Covered by Linda ontstaan. Die passie en mijn inspiraties zijn hopelijk terug te vinden in de producten van Covered by Linda

brg-ad

Onderdeel

Extra Info Op deze pagina

2

Onderdeel

In het kort iets over deze eventuele onderdeel, mag hoeft niet uiteraard. maar hierin kan je gewoon wat meer promo info kwijt

4

Onderdeel

In het kort iets over deze eventuele onderdeel, mag hoeft niet uiteraard. maar hierin kan je gewoon wat meer promo info kwijt

3

Onderdeel

In het kort iets over deze eventuele onderdeel, mag hoeft niet uiteraard. maar hierin kan je gewoon wat meer promo info kwijt

1

Onderdeel

In het kort iets over deze eventuele onderdeel, mag hoeft niet uiteraard. maar hierin kan je gewoon wat meer promo info kwijt